Sivut

31.10.2014

Vanhaa ja käytettyä!


Taikakuvat

Haaste 38

Vanhaa, käytettyä 


Keittiön aarteita :)

Rakkaan käsityö harrastuksen 'vanhukset' !


Lastenlasten nukkumapaikka <3   


Tämän vanhan kirjan olen kirppikseltä ostanut, aivan ihana selailtava (vuodelta 1945) :D


Tässä vain osa aarteistani teille nähtäväksi haasteeseen :)


tuitiina <322 kommenttia:

 1. Vaikka kahvimylly ja rukki onkin käyttöesineitä, niin hyvin kauniita ovat koristeenakin.
  Onneksi vanhoja käyttöesineitä säilytetään.

  Kiehtovaa, minkälaisen kuvanhan tuo kirja antaa 1940-luvulta, naisten elämästä.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Liplatus, meillä nuo molemmat on myös käyttökuntoisia. Ja ainakin rukilla on tarkoitus jossain vaiheessa lankaa kehrätä. Kirja on tosi mielenkiintoinen ja välillä aika hupaisa, täytyy joskus laittaa postausta siitä kaikkien iloksi.

   Poista
 2. Paljon onkin vanhaa ja kiinnostavaa keittiötavaraa. Kahvimylly on tuttu kapistus ja rukki samoin, olen joskus lapsena kokeillut tuollaista rukkia. Meidän pojalla oli samanlainen sänky. Olisipa kiva lukea tuo Naisen käsikirja. Kivoja aiheita kaikki vanhat ja käytetyt tavarat. Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko, näillä oli kiva osallistua, itsekin oikein hämmästyin mitä kaikkea sitä kotoa löytyy ja tuli vähän valinnan vaikeus, et mitä kuvais ja mitä ei. Sänky on minulle aika uusi hankinta, vaikka vanha onkin, ihan noita lapsenlapsia varten, mutta itse olen samanlaisessa sängyssä nukkunut monta vuotta lapsuudessani ja minun vanhimmat lapseni nukkuivat myös minun entisessä sängyssä, mutta sitten minä hölmö hävitin ne :(

   Poista
 3. Kahvimylly tuo muistoja mieleen mummolasta. Mummini jauhoi välillä kahvin vielä joskus -80 luvulla. Halusi tuoretta ja hyvää.
  Nappipurkki ihanasti raollaan. Kutsuu kurkistamaan. Nappeja on kiva katsella ja miettiä niiden tarinaa :-)
  Ja tuo jokaisen naisen kirja, varmaan hauskaa luettavaa. Kehystin 50-luvun lehdestä nailonsukkien hoito-ohjeen. Oli niin huvittava. Mielenkiintoinen ja hauska kuvasarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana Janatuinen! Minä aina haaveilen et ostan kahvipapuja jauhan itse kahvini, mutta toistaiseksi se on vain haavelua :) Olen vuosia säästänyt ja kerännyt kaikenlaisia vanhoja nappeja, kuvassa vain murto-osa, ovat aarteitani! Ja kirja on hauska, postailen siitä joskus :)

   Poista
 4. Ihana nappirasia ja valkoinen sänky näyttävät niin tutuilta. Tulee ihan nostalginen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostalgiaa pitää olla kaiken tämän nykyajan krääsän keskellä!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Näin on, ja olishan hauskaa, kun tietäis tai jos ne osais kertoa omaa tarinaansa :)

   Poista
 6. Hienoja vanhoja aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarteitapa hyvinkin, tykkään kovasti kaikista aarteistani...vaikka kaikki ei sitä aina ymmärräkään ;)

   Poista
 7. Kauniita aarteita, muistoja ja tunnelmaa.
  Keittiön aarteet toivat mieleeni omat aarteeni, joita minulla oli yhdessä vaiheessa. Asuimme vanhassa suuressa talossa ja sinne sopi keittiöön juuri vastaavat taustalla näkyvää pyyhesuojaa myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taustan pyyhesuojan liina on edemenneen anoppini minulle tekemä. Teline on vain koristeena, käyttöön liian korkealla kun seinätilaa ei ole, mutta halusin sen ehdottomasti keittiööni ihan vain koristeeksi. Ja nuo maustepurkit olen pikkuhiljaa kerännyt ja ovat ahkerassa käytössä!

   Poista
 8. Vanhat kirjat ovat viehättäviä. Meillä niitä on talon peruja vaikka minkälaisia. Entisajan maailma näyttäytyy kirjojen kautta nykysilmissä usein vähän huvittavana. Oi niitä aikoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, viehättäviä ovat, ja minulle ainakin myös tosi tärkeitä. Muutamia muitakin vanhoja kirjoja löytyy, mutta tämä Jokaisen Naisen Kirja on suosikkini. Onhan se hauskaa palata vaikka kirjaan syventyen vanhoihin aikoihin :)

   Poista
 9. Vanhassa kauneus sen kun paranee tään nykyajan trendien vierellä. kauniita esineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, unelmikko/pilvikko, ja minä kyllä tykkään laittaa kotona vanhaa ja uutta vierekkäin!

   Poista
 10. Mahtavia aarteita! Minä rakastan kaikkia rasioita, minullakin on niissä nappeja yms. Veljelläni on hyvin samanlainen kahvimylly ja samanlainen rukki löytyy anoppilasta. Kahvimyllystä veli ei suostunut luopumaan, kun sitä kyselin. Rukin olisin saanut, muttei mahdu meillä minnekään. Täytynee isompi talo rakentaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Hanna Mi <3 Kyllä minäkin joskus ajattelen et pari huonetta lisää ei olis yhtään pahitteeks :D Tai vaikka 20 neliöö johonkin nurkkaan, muuten vaan. Jotenkin sitä on vaan niin 'tavarahullu' et lisää pitää kantaa kotiin, vaikkei oikein ois tilaakaan ;)
   Ja vanhat tavarat on vaan ihania!!! Aarteita, kuten sanoit!

   Poista