Nyt loppu sairastaminen!
Jotain on jo pakko tehdä, mutta mitä?
Kouluun?....ei vielä tänään...huomenna sitten.
Pientä paikkojen järjestelyä...eiiii....pyykkejä vois pestä...eiii...leipoa vois...
jep, banaanikakun paikka :)
Sain tämän ohjeen vuosia, vuosia sitten ystävältäni Tiinalta
ja on kuulkaa maailman helpoin ja nopein kakku ja vielä hyvää kuin mikä.
Silloin, kun kaikki lapset asuivat vielä kotona, tämä kakku syötiin yhdellä istumalla,
nyt sitä syödään jo useampana päivänä ja se on hyvä,
sillä kakku vain paranee...vielä monta päivää paistamisen jälkeen!
Kannattaa kokeilla <3
Jotain on jo pakko tehdä, mutta mitä?
Kouluun?....ei vielä tänään...huomenna sitten.
Pientä paikkojen järjestelyä...eiiii....pyykkejä vois pestä...eiii...leipoa vois...
jep, banaanikakun paikka :)
Sain tämän ohjeen vuosia, vuosia sitten ystävältäni Tiinalta
ja on kuulkaa maailman helpoin ja nopein kakku ja vielä hyvää kuin mikä.
Silloin, kun kaikki lapset asuivat vielä kotona, tämä kakku syötiin yhdellä istumalla,
nyt sitä syödään jo useampana päivänä ja se on hyvä,
sillä kakku vain paranee...vielä monta päivää paistamisen jälkeen!
Kannattaa kokeilla <3
Banaanikakku
2½ kkp sokeria
1 kkp sulatettua voita
2 kananmunaa
1 kkp piimää
4 kkp vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 - 3 kypsää banaania
1. kulhoon sokeri, sul.voi, k-munat ja piimä: sekoita (älä vatkaa)
2. lisää kuivat aineet aineet
3. muussaa banaani ja lisää viimeisenä taikinaan
4. kakkuvuokaan ja uuniin alatasolle
uunin lämpö 175*C
paisto aika n. 1 tunti
siis todellakin kaikki vain kulhoon, hieman sekoitusta ja uuniin!
Herkullisia hetkiä myös sinun päiviin!
tuitiina <3
2. lisää kuivat aineet aineet
3. muussaa banaani ja lisää viimeisenä taikinaan
4. kakkuvuokaan ja uuniin alatasolle
uunin lämpö 175*C
paisto aika n. 1 tunti
siis todellakin kaikki vain kulhoon, hieman sekoitusta ja uuniin!
Herkullisia hetkiä myös sinun päiviin!
tuitiina <3
♥vau, varmaan makoisaa. Hyvää torstai päivää!
VastaaPoistaRiitta Sinikka, tämä on todella makoisaa :)
PoistaMinä teen aina tiikerikakkua anopin ohjeella, mutta ihmettelen kuka sen syö niin nopeasti, vaikka meitä on enää vain kaksi aikuista;)
VastaaPoistaTämä baanikakku kuulostaa tosi, tosi herkulliselta.
♥
Oi, tiikerikakkukin kuulostaa hyvältä, täytyypäs kaivella reseptejä ;)
PoistaKumma taipumus noilla kakuilla on kadota parempiin suihin :D
Kakku vaikuttaa ihanalta. Tätä täytyy kokeilla, nam. <3
VastaaPoistaKaunista viikonloppua toivottelee Tiia
Nyt vaan Tiia leipomaan! Sitten on mukava herkutella, vaikka näin sunnuntai päivän kunniaksi :D
PoistaUi nam. Näyttää ja kuulostaa hyvältä :)
VastaaPoistaErittäin hyvää, suosittelen :)
PoistaOih, hedelmäkulhossa onkin taas mustuneita banaaneita, taidanpa ryhtyä leipomispuuhiin:)
VastaaPoistaJa hui millainen lumimyräkkä teillä on ollut! Olipa hurjia kuvia.
Mustuneet banaanit on tähän kakkuun ihan parhaita, saa muussattua ne hyvin ennen taikinaan lisäämistä, tulee mehukas kakku :D
PoistaLumimyräkästä selvittiin pienin vaurioin ja nyt on taas kirpakkaa syyskeliä ja kaunista auringonpaistetta :)
oih, tätä kyllä täytyy kokeilla!
VastaaPoistaEhdottomasti suosittelen :)
Poista