tag:blogger.com,1999:blog-6599178306128018062.post1850037263166638731..comments2023-04-05T16:17:27.182+03:00Comments on (olen) ihan pihalla: Kattilat porisee!Tuitiinahttp://www.blogger.com/profile/04610013623132008944noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6599178306128018062.post-24702039716357704772014-10-10T07:26:16.900+03:002014-10-10T07:26:16.900+03:00Klassikko ohjeesta en Leena tiedä, mutta erittäin ...Klassikko ohjeesta en Leena tiedä, mutta erittäin hyvää tuli. Anopit on yleensä aikas hyviä kokkaajia, näin oli myös edesmennyt ihana anoppini <3<br /><br />Minä olen vähän tällainen kokkaaja, et jos ei mitä kaapista löydy tai en halua jotakin raaka-ainetta käyttää, niin katsotaan mitä kaapista löytyy-periaatteella mennään :) <br />Oih, kerrohan meillekkin sitten, kuinka ihanaa suppilovahveroista tuli.<br /><br />Ihanaa viikonloppua! Minä lähden viikonlopuksi kurssille, koneneulomaan :)Tuitiinahttps://www.blogger.com/profile/04610013623132008944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599178306128018062.post-10898481049473830382014-10-09T17:08:35.247+03:002014-10-09T17:08:35.247+03:00Aijai, miten nyt tekisi mieli noita vihreitä tomaa...Aijai, miten nyt tekisi mieli noita vihreitä tomaatteja tai siis sitä valmista chutneyta. Onkohan tähä se vanha klassikko-ohje jota on tehty jo vuosikymmeniä. Sain ensimmäisen kerran edesmenneen anoppini keittiössä ja hän olikin maanmanio kokkaaja. Mikä herkku!<br /><br />Minusta kiva, että sovelsit tuota Välimäen ohjetta. Minä löysin jostain pikkelöintiohjeen kantarelleille, mutta taidankin soveltaa sitä suppilovahveroihin.<br /><br />♥Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.com